78147

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Josef Kala (e-mailem) --- 30. 11. 2008
RE: Sladká tráva do láhví a do medu :-)

A z čeho se vlastní hmota "medu bez cukru" skládá? Jak a co včely štěpí,
zahušťují atd.?
Myslím, že se jedná jen o přídavnou látku, která v chuťových buňkách
lidských úst vyvolává pocit sladkosti. Takových je z přírodních zdrojů i z
chemických laboratoří a výroben známo desítky.
Asi jsem to celé špatně četl, nebo nepochopil.
J.Kala



-----Original Message-----
From: vcely-bounces/=/v.or.cz [mailto:vcely-bounces/=/v.or.cz] On Behalf Of KaJi
Sent: Sunday, November 30, 2008 5:08 PM
To: Včelařský mailing list
Subject: Sladká tráva do láhví a do medu :-)

Tento článek:
http://tyden.cz/rubriky/byznys/svet/sladka-trava-muze-pomoct-coca-cole-i-pe
psico_93243.html
mi připoměl:
http://ovcsvpardubice.blog.cz/0811/med-bez-cukru

a docela jsem se tam divil tomu nesouhlasu v diskuzi. Proč by jsme měli
kecat včelám do toho, odkuď nosí med.
Myslím, že medovice z lesa není o nic lepší zdroj sladiny než medovice z
"trávy".

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 32675


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu